Kommende udgivelser

72 er et eventyrligt og publikumsinddragende univers af drøm og virkelighed med digte, stempel-installation og et dansksproget album.

72 er projektets fikspunkt og struktur, som repræsenterer det gådefulde og det intuitive og går igen i projektets byggesten: Ord, anslag, toner, takter, verjtrækninger, tempi, hylder og stempler.

72 er et interaktivt univers, der åbner døren til drømmenes kraftfulde verden: En ressource, når det rendyrket rationelle ikke længere er nok.

Projektets kerne er digtsamlingen 72, der beskæftiger sig med drømmenes æstetiske kvalitet: Sproget, den særegne logik, tabuerne, men også underholdningsværdien. Samlingen består af 72 digte, der hver har 72 anslag. Digtene er skabt på baggrund af 400 nedskrevne, drømte drømme, hvis stærke og mystiske billeder er kondenseret helt ind af det begrænsede antal anslag.

Forfatteren siger selv om digsamlingen: “Det stramme format kombineret med drømmenes svævende indhold var dén form, jeg søgte efter for konkret sprogligt at kunne slå ned på, spejle og belyse de steder i drømmende, der undrede og oprørte mig”.

Karen Troldborg (f. 1981)
Sanger/sangskriver med en ekspressiv vokal og digter med fokus på dansk lyrik. Hun arbejder tværæstetisk med digtning, sangskrivning, musikdramatik og improvisation. Under sangstudiet på konservatoriet opdagede Troldborg, at det var stemmens møde med ord, der interesserede hende. Hvad, der skal synges, er det vigtige, og hvordan ordenes energi påvirker stemmens udtryk.

Af tidligere udgivelser bør nævnes hendes digtsamling Over Revet Langt Ude som er udkommet på forlaget Attika i 2015.

Digtsamlingen 72 udkommer den 17. juni 2022 over hele landet og kan forudbestilles her allerede nu, således at du modtager den på udgivelsesdagen.

Projektets først single “Kæreste Søster” kan allerede nu findes på alle digitale musiktjenester.

_________________________________________________________________