Kommende udgivelser

Med sin litterære debut retter Denni Ian blikket mod afmægtige temaer som det økologiske kollaps og selvmord.

SALTSUITEN skildrer det private mørke som konstant invaderes af den omkringliggende verdens kaos og skønhed, og kredser om, hvad det vil sige at eksistere i vekselvirkningen mellem den partikulære og den planetære undergang.

SALTSUITEN er et konceptuelt poesiværk, der lægger sig i krydsfeltet, hvor mørk økologi smelter sammen med psykiatrisk bekendelseslitteratur. Det er et insisterende og til tider rablende værk om eksistens og skæbne, om kroppens og naturens materie, og om den indre og ydre verdens opløsning.

Værket baserer sig på bearbejdelsen af skammen, som fulgte efter overlevelsen af et suicidalt forsøg og den efterfølgende tvangsindlæggelse det førte til.

Denni Ian beskriver selv SALTSUITEN som at sable sig gennem et barnligt had til et tætbevokset fundament af barndomstraumer og social arv, gennem fraværet af viljen til livet for at nå til accept af jeg'et.


SALTSUITEN udkommer den 1. november 2021 og kan allerede nu forudbestilles her i signeret førsteudgave. Man modtager den på udgivelsesdatoen.

 

_______________________________________________________________

 

D. A. Hagelunds DUKKEFORRETNING er den larmende opfølgning til Dukkehospital, og er atter mærket af hendes karakteristisk brutale og kliniske pen.

 

Den bravt tilkæmpede frihed, hun opnåede i første bind, bruges i dette værk til at udforske den bestialske og utaknemmelige verden, hun nu står overfor i voksenlivet. Her rummes både arsenik-forgiftede forhold og kraniesafter, der drypper et spor på stien, hvor hun for dyrekøbte lærepenge langt om længe kan begive sig hen imod den endelige sygdomsaccept og mentale suverænitet.

 

DUKKEFORRETNING er D. A. Hagelunds anden digtsamling og en selvstændig fortsættelse af hendes debutværk, DUKKEHOSPITAL som udkom i 2019.

 

DUKKEFORRETNING udkommer på BogForums åbningsdag fredag d. 5. november 2021 og kan forudbestilles her i signeret førsteudgave. Man modtager den på udgivelsesdagen - eller man kan spare forsendelsen og møde forfatteren på vores stand og få den signeret personligt på dagen. Medbring da venligst bestillingsnr.

 

 

D. A. Hagelund (f. 1995) - bedre kendt som Ditte Johansen, vinderen af DR2-programmet "Danmarks lækreste med et handicap" - blev af hele Danmark kendt som dværgen med ordet i sin magt. Hun er bosat i Roskilde og arbejder til daglig med PR og kommunikation. I tilgift til litteraturen arbejder hun desuden med skuespil og billedkunst

 

________________________________________________________________________________

 

PICNIC I HIROSHIMA - REDUX er kulminationen på trilogien, Steffen Baunbæk påbegyndte i 2012 med den oprindelige version af Picnic i Hiroshima senere efterfulgt af Distant Early Warning og Ground Zero.

 

Trilogien er en meditation over de psykologiske følgevirkninger af en opvækst i atombombens skygge, som de viser sig i henholdsvis ungdommen, voksenlivet og alderdommen. Uddrag fra titeldigtet lyder således: Vi kan udveksle gnister,/ få afkom så sygt, at det evner at leve der,/ pansret, fordrejet, forskruet,/ men født til at hamre og save og drømme/ om fadermord, moderdrab, renselse,/ arkitektur så afskyelig,/ at den kan modstå/ selv tanken.// Vi kan betjene os selv,/vi kan skåle i kød,/ det er alt.

PICNIC I HIROSHIMA - REDUX er, som navnet antyder, en gennemarbejdet version af det oprindelige værk fra 2012. og er dermed en skarpere og mere destilleret version af den første hjørnesten.

 

PICNIC I HIROSHIMA - REDUX udkommer på BogForum lørdag d. 6. november 2021 kl 14 på vores stand C3-034A. Forfatteren giver en af sine legendariske, medrivende oplæsninger og signerer efterføglende. Kom og få en uforglemmelig oplevelse.

Man kan også allerede nu forudbestille bogen her og modtage den på udgivelsesdagen.

 

 

Steffen Baunbæk (f. 1973) Cand. mag i dansk fra Aalborg Universitet. Medredaktør af musiktidsskrifterne Underground (1989 - 1991), Underword (1992) og Geiger (2000 - 2008). Digt-debuterede i antologien Collage (Høst & Søn, 1992). I næsten 10 år tog poesien bagsædet i forhold til musikjournalistikken, men efter 2008 har den været hans primære indsatsområde. Han ser poesien som en organisk størrelse, der løbende opstiller sine egne spilleregler. Konceptuel tænkning er ham ikke fremmed, og produktionen rummer bl.a. bogobjekter, som trækker på klassisk avantgardemetodik, men pointen er, at de er opstået af sig selv i de givne situationer. Som udgangspunkt følger han, hvor ordene vil hen, og opgaven som forfatter bliver dermed at hjælpe dem bedst muligt på vej.