Kommende udgivelser

Vi glæder os til inden længe at kunne præsentere årets første udgivelse her på Emeritus. I år vil der være nye udgivelser fra D. A. Hagelund og Steffen Baunbæk; flere smukke debutværker; og hvis du er heldig, udkommer din yndlings Emeritusbog som lydbog. Vi lover, at det bliver det værd at følge med.
 
Hvis du gik ind på denne side, for at orientere dig om, hvad der er nyt fra os lige nu, vil vi ikke skuffe dig. Her er vores seneste udgivelser:

AKKURAT SOM SÆLERNE af Valdemar Kjærulff er en digtsamling, der kredser om individets placering i en uoverskuelig verdenssituation. Her er små intime øjeblikke, uskyldige hverdagsindkøb og solens pacificerende varme dybt sammenspundet med klimaforandringernes udvikling. Alligevel formår jeg’et at skabe små bobler, hvori det er muligt at trække vejret. Læs mere om AKKURAT SOM SÆLERNE her. 

 

 

 

 

 

REJSENS FARVER af Poul Lynggarard Damgaard er en drømmende og surrealistisk digtsamling, der med et megalomanisk eller omnipotent digterjeg vender op og ned på, hvad der er virkeligt og muligt. Inde og ude flyder sammen, størrelsesforhold bliver ophævet og metaforer virkeliggøres. Det er en kaotisk og uigennemskuelig verden, hvor kærlighed og samhørighed, samt naturens skønhed synes at være de eneste holdepunkter. Læs mere om REJSENS FARVER her.