| kommende udgivelser |

HVALENS HUMPELBRØL - en rejse i Nonsensia er et værk, der introducerer dig, kære læser, for en poesi, du med garanti vil blive væltet omkuld af. En poetisk verden befolket af sære væsner, mærkværdige opskrifter, karusselgyngende nonsenspoesi og accelerende gak-gak-sprog.

Har du f.eks hørt om den Kantnæbbede flytklapper - eller den Topspættede flumvunkel? Ved du hvordan man laver Okkelmuld - eller hvordan man bedst serverer Goplerand? Har du hørt om Femfingret aksbøtte fra planteriget eller Gulnålet lampeål fra de dybe oceaner? Er du stødt på et par pelsede kvaltrepolme? Har du smagt pighvarsmoothie med underslæb? Nej, vel? Men så tag en rejse med ind i Nonsensia. Og smag på ordene.

Nyd det skøre, det skæve og det skønne, det originale, det overraskende, det lyse og det mørke, det absurde, det grænsebrydende, det dragende, det erotiske og det smukt og sært klingende i ordenes melodik.

Du vil blive både opløftet og beriget.

Peter Nør debuterede som digter i tidsskriftet Hvedekorn i 2014. Hans poesi er båret af en stor nysgerrighed og interesse for sprogets lyde og dets evne til at danne nye strukturer og billeder i vores bevidsthed. Gennem absurde, groteske og ofte stærkt fabulerende tekster skaber Nør et univers, der sprænger sprogets traditionelle rammer. Et univers, hvor vrøvl, leg og alvor udfolder sig side om side i tekster der balancerer skarpt mellem fantasi og virkelighed.

HVALENS HUMPELBRØL udkommer overalt i landet den 17. august 2020.

Pris: DKK 149,95

Kan forudbestilles her! Så sender vi den så du modtager den på udgivelsesdagen.