| bogforum 2018 |

Her lidt stemning fra BogForum 2018:

Fuldt hus og HELT stille... når Cecilie Sund læser op af sin nyeste og fuldstændigt hudløse digtsamling SKAMBIDT.

__________________________________

Amin Al-Jaderi - med salig Nedim Yasar (som vi brutalt og absurd nok mistede 14 dage senere) - præsenterer begge her Al-Jaderi's digtsamling SANDFÆRDIG FAKTION, efter deres vigtige debat om kunstens evne til vise usikre unge en anden vej end balladens. 

 __________________________________

Karoline Daae læser op fra Emeritus-scenen af sin debut, den smukt illustrerede og engelsksprogede ode til kærligheden SPARKS TO ASHES, som er også er at finde på de britiske boghylder.

 __________________________________

Undergrundspoet Jan Beck lounge'r den og går i ét med Emeritus-scenen, når han læser op af sit fandenivoldske langdigt I OPLØSNING, der udkom på BogForum's åbningsdag.

 __________________________________

Der var også tid og plads til fri form på vores åbne Emeritus-scene. Her er det Harald Toksværd der blander sydstats-blues med digtoplæsning fra den helt nyslåede rejsedigtsamling i stereo AMERIKA18, som er begået i ledtog med makkerpoet Valdemar Kjærulff.

__________________________________

Nay Ruby signerer her - efter oplæsning - sin nye engelsksprogede, højaktuelle, kønspolitiske digtsamling TRUTHS, som allerede har fået kæmpe opmærksomhed.

_____________________________